Skip to content

Professionele services voor 3D printen

3D print service Icon

3D print service

Met onze 3D-printservice brengen we uw ontwerpen eenvoudig tot leven. Stuur uw ontwerp naar ons op en wij doen de rest. Wij optimaliseren uw ontwerp met onze jarenlange ervaring voor hoge kwaliteit en snelle levering.

We bieden FDM- en SLA-3D printen aan in diverse materialen en kunnen zelfs helpen met SLS, MJF en DMLS (Metaal 3D-printen) via ons uitgebreide partner netwerk. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en voorbeelden.

Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden!

3D scanning

Door gebruik te maken van 3D scanning voor reverse engineering en CAD-ontwerp en het digitaliseren van fysieke objecten met behulp van 3D scanning technologie, kunnen engineers en ontwerpers snel en nauwkeurig een 3D-model maken dat kan worden gebruikt voor reverse engineering, productontwerp en prototyping. 

3D scanning biedt ook voordelen op het gebied van kwaliteitscontrole, digital fabrication en digitaliseren.

Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden!

3D ontwerp service

Ontwerp service

Bespreek uw ideeën, schetsen of gedachten met ons en wij maken een passend ontwerp. Met meer dan 10 jaar design ervaring kunnen wij uw 3D-ontwerp, productontwerp of prototype optimaliseren voor elke toepassing.

Wij gebruiken professionele 3D-software voor het uitwerken van uw ontwerp. Onze service is waardevol voor bedrijven en individuen die moeite hebben met het omzetten van ideeën naar concrete ontwerpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ontwerp service en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw ideeën.

3D print consultancy service

Bij onze 3D consulting service bieden we expertise en advies op het gebied van het produceren van onderdelen met behulp van 3D-printtechnologie en andere productiemethoden, zoals gieten en CNC frezen.

We helpen u bij het kiezen van de juiste methode en materialen om de gewenste eigenschappen en kwaliteit te bereiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen uw productieprocessen te optimaliseren en uw producten naar een hoger niveau te tillen.