Skip to content

frequently asked questions (FAQ)

Algemene vragen

KVK nummer: 78290775

BTW-id: NL003313423B73

Wij zijn een 3D print service in Nederland. Onze vestiging is gevestigd in IJmuiden. Dus als je een 3D print Haarlem, Amsterdam en omstreken ben je hier aan het juiste adres en kun je gerust eens langskomen! Wat verder gelegen is ook geen probleem dan kunnen we gewoon samen een afspraak maken.  

U kunt u factuur overmaken op de volgende rekening via Ideal

IBAN: NL56 RABO 0358 4240 38

Wij versturen onze pakketten met PostNL. Wij hanteren de tarieven die PostNL aan ons factureert. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de pagina kosten

Als we uw bestelling nog niet hebben gestart, is gratis annuleren mogelijk. Als we zijn begonnen met het 3D-printen van het model of met ontwerpwerkzaamheden zijn begonnen, kunnen er annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Wij zijn bereid een geheimhoudingsverklaring (NDA) te ondertekenen indien het vertrouwelijke informatie betreft, dit geldt zowel voor ons drukwerk als voor onze ontwerpservice. Wij nemen elke bestelling in behandeling en zullen deze niet zonder toestemming gebruiken als promotiemateriaal of delen met derden.

Momenteel maken wij gebruik van de KOR. Hierdoor rekenen wij geen BTW op onze producten in de webshop. Bij het 3D printen voor bedrijven kunnen wij wel een BTW factuur voor u aanmaken.

Vragen over 3D printen

We ondersteunen momenteel .stl-, .obj-, .wrl-, .step (.stp), .iges (.igs), .3mf-, .dxf- en .zip-bestanden met een maximale grootte van 50 MB. Dit zijn de standaardbestanden die worden gebruikt in de 3D-printindustrie.
Geef bij het uploaden van uw bestand aan welke maateenheid (millimeter, cm, inch) u gebruikt, zodat uw 3D-model goed kan worden geëxporteerd.

Ja dat kunnen we. Bij de voorbereiding van het 3D-printen controleren we het model op fouten en corrigeren we deze indien nodig. Als er veel moet worden gecorrigeerd, nemen we contact met je op om een ​​passend advies te geven.

Dit is zeker mogelijk. Als je een beschrijving geeft van product wat je wilt 3D ontwerpen zullen wij hier mee aan de slag gaan. Dit kan een prototype zijn, een op maat gemaakte 3D print of bijna elk ander verzoek. Indien je wat 3D print voorbeelden of 3D print ideeën wilt kun je kijken bij onze portfolio.

We kunnen je advies geven over het gebruik van de verschillende soorten materialen die beschikbaar zijn voor het 3D printen. Indien je specifieke toepassingen heeft voor een 3D print zoals bijvoorbeeld een hoge temperatuur 3D printen of voedselveilig 3D printen zullen we je helpen om een gepaste oplossing te bieden. 

Nee, er is geen minimum afname voor onze diensten en webshop. Voor onze ontwerpservice rekenen wij een minimumbedrag van € 50,-. Op basis van de wensen van de klant maken wij een prijsindicatie.