Skip to content

Over J3D Prints

Over J3D prints

Iedereen kent het misschien wel, je ligt in bed aan het einde van een lange werkdag en komt eindelijk tot rust. En juist op dit moment heb je het beste idee van je leven! Je wilt iets maken dat iedereen nodig zal hebben en vindt dat de hele wereld hiervan af moet weten. Maar je hebt geen idee hoe je dit zou moeten aanpakken.

Met J3D prints wil ik er voor iedereen met een goed idee zijn en waar ik kan hulp bieden. Met behulp van 3D printen en 3D ontwerpen help ik om de ideeën van iedereen tot werkelijkheid te laten worden. Door jou mee te nemen in deze technieken laat ik zien dat veel meer mensen de mogelijkheden tot innovatie hebben en iedereen hierbij zijn steentje aan kan bijdragen.

Omdat ik graag verbonden ben met techniek wil ik particulieren en bedrijven helpen om te kijken wat mogelijk is en welke problemen ze zouden tegenkomen. En ja, ook ik lig heel vaak in bed met ‘het beste idee van Nederland’. En door ook mijn eigen ideeën te verkopen wil ik iedereen stimuleren om naar je eigen omgeving te gaan kijken en op zoek naar mogelijkheden. Want hierdoor kunnen we er samen een betere en geavanceerdere wereld van te maken. En volgende keer dat je in bed ligt kan je gewoon rustig slapen. 

 

Happy Printing! 

 

Jim Koster