Skip to content

Logo IK-advisering

3D printen logo & sleutelhangers

Op zoek naar een unieke en opvallende manier om uw merk te promoten? Onlangs hadden we de kans om samen te werken met IK-Advisering om precies dat te doen. We hebben een plakkaat en sleutelhangers in skyblue filament 3D-geprint, die perfect overeenkwamen met hun logo.

Ons team heeft hun logo snel omgezet naar een 3D-model en prachtige promotieartikelen geprint. Het skyblue filament voegde een extra kleuraccent toe, waardoor de producten opvielen en de aandacht trokken. Het plakkaat en de sleutelhangers waren op maat gemaakt met het logo van IK, waardoor ze perfect waren om een blijvende indruk achter te laten.

Als u geïnteresseerd bent in het creëren van unieke en visueel aantrekkelijke producten, kunnen onze 3D-printservices helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien met gepersonaliseerde 3D-geprinte producten.

Gebruikte technieken

Methode:

Machine: 

Tijd (part): 

Materiaal: 

FDM Printing

Prusa MK3S MMU2

2 uur 15 minuten

Extruder NX-2 Lichtblauw