Skip to content

Advies | Design | Printen

3D printen Arnhem

Veilig en vertrouwd onderdelen laten 3D printen of ontwerpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij denken met u mee en geven het beste advies.

Elke upload is beveiligd en vertrouwd.

3D printen in Arnhem

Bent u op zoek naar 3D printen in Arnhem voor het maken van modellen of onderdelen? Dan bent u bij J3D Prints aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen van modellen, productiemallen, onderdelen en prototypen. Dankzij de 3D printservice van J3D Prints hoeft u niet zelf te investeren in een kostbare 3D printer en kunt u direct profiteren van onze expertise. Voor al uw behoeften op het gebied van 3D printen in Arnhem, staat J3D Prints tot uw dienst.

Printen in de buurt

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw 3D printbehoeften in de omgeving? J3DPrints staat voor u klaar. Wij bieden deskundige ondersteuning aan alle bedrijven in en rondom Arnhem. Heeft u vragen over 3D printen of wilt u weten welk materiaal het meest geschikt is voor uw project? Onze gespecialiseerde 3D print experts staan tot uw beschikking.

Online 3D print bestellen

Het bestellen van een 3D print online is eenvoudig. Via ons 3D-print prijsaanvraagformulier kunt u eenvoudig uw .STL-bestand uploaden. Op basis van dit 3D model en het gewenste materiaal (zoals PA11GF Black, PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-like) stellen wij een offerte voor u op.

Kosten nabewerking

In de offerte kunt u ook duidelijk de kosten voor nabewerking zien. Nabewerking kan bijvoorbeeld kleurtoevoeging, shotpeenen of vapor polishing omvatten. Na uw goedkeuring van de offerte gaan wij over tot het printen van uw 3D model. J3DPrints zorgt ervoor dat uw bestelling snel en naar tevredenheid op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Onderdelen in 3D laten printen in Arnhem

Het printen van 3D-opdrachten op bestelling is een van onze kerndiensten. De 3D printtechniek heeft zich in de afgelopen jaren in Arnhem ontwikkeld tot een volwaardige productietechniek. Deze techniek is toepasbaar voor productietools, machineonderdelen, serieproductie en prototyping. Wanneer u ervoor kiest om onderdelen in 3D te laten printen bij J3DPrints, kunt u profiteren van diverse voordelen:

  • Minimale opstartkosten: Dit maakt het mogelijk om ook kleinere aantallen 3D objecten te laten printen, wat aanzienlijk voordeliger is dan traditionele productietechnieken.
  • Veelzijdigheid in productie: U kunt meerdere, verschillende modellen en onderdelen tegelijkertijd laten printen zonder de noodzaak van specifieke machines voor elk afzonderlijk onderdeel.
  • Complexiteit en efficiëntie: Complexe onderdelen kunnen in 3D worden geprint. Hierdoor kunnen producten slimmer, lichter en efficiënter worden gemaakt zonder extra kosten.
  • Geen behoefte aan fysieke opslag: Bij industrieel 3D printen is een magazijn met fysieke onderdelen niet meer noodzakelijk. Indien u snel onderdelen nodig heeft, kunnen deze in korte tijd worden geprint. Dit elimineert de noodzaak van een reserveonderdelenvoorraad en levert aanzienlijke besparingen op.

Kies voor J3DPrints als uw betrouwbare partner voor al uw 3D printopdrachten en ervaar de voordelen van onze geavanceerde 3D printtechnologie.

De beschikbare 3D print materialen in Arnhem

Bij J3DPrints, uw specialist in 3D printen, bieden wij een breed scala aan 3D printmaterialen, elk met unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Ons assortiment varieert van materialen die geschikt zijn voor voedselveiligheid en medische toepassingen tot sterke en flexibele alternatieven voor industriële behoeften. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze beschikbare materialen en hun specifieke voordelen:

  • PA11GF Black: Bekend als de ‘Terminator’ onder de 3D-printmaterialen, biedt dit materiaal extreme sterkte en stijfheid. Het wordt vervaardigd uit de hernieuwbare castorboon.
  • PA11 Nylon: Eveneens gemaakt van de castorboon, is dit hoogwaardig en sterk materiaal geschikt voor zowel medische toepassingen als voedselveiligheid.
  • PA12 (PA2200): Dit veelzijdige Polyamide 12 materiaal is biocompatibel en voedselveilig onder bepaalde omstandigheden. Het wordt standaard zwart geïmpregneerd.
  • Carbon LW: Een polyamide met carbonvezelvulling, dit materiaal is uiterst sterk en stijf, waardoor het ideaal is voor mechanisch belaste onderdelen.
  • TPU Rubber-like: Dit flexibele en sterke thermoplastisch polyurethaan kan in verschillende kleuren worden geïmpregneerd en is geschikt voor toepassingen die flexibiliteit vereisen.

Bij J3DPrints streven wij ernaar om u te voorzien van de meest geschikte materialen voor uw specifieke 3D printbehoeften. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw project.

Snelle verzending van jouw 3D opdracht in Arnhem

Bij J3DPrints kunt u niet alleen profiteren van onze uitgebreide kennis en diverse mogelijkheden, maar ook van een uitzonderlijk snelle verzending naar Arnhem. Dankzij onze geavanceerde 3D printers kunnen wij snel aan de slag met uw 3D printopdrachten. 3D printen in Arnhem is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wilt u uw 3D prints zo snel mogelijk ontvangen? Kies dan voor een spoedbestelling. Binnen 3 tot 4 werkdagen heeft u de geprinte onderdelen in uw bezit. Houd er rekening mee dat hier een kleine meerprijs aan verbonden is. Heeft u minder haast? Kies dan voor de standaard verzending, die ongeveer 7 werkdagen bedraagt.

Wat kost 3D printen in Arnhem? Bereken de prijs

Als u overweegt om gebruik te maken van 3D-printing in Arnhem, is het begrijpen van de kosten een essentieel aspect van uw projectplanning. Bij J3DPrints kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Het vaststellen van een standaardprijs voor een 3D print is vrijwel onmogelijk, aangezien de kosten afhankelijk zijn van diverse factoren zoals het formaat van het object, het aantal te printen onderdelen, de gekozen materialen en de gewenste levertijd. Bovendien spelen mogelijke nabewerkingen een rol in de prijsvorming, waardoor de uiteindelijke kosten flexibel zijn.

Gebruik ons 3D print prijsaanvraagformulier om snel een gedetailleerde kostenopgave voor uw 3D printopdracht te ontvangen.

Let op: Onze 3D printservice in de Benelux is beschikbaar voor zakelijke klanten en bedrijven . Bent u een particulier en wilt u iets in 3D laten printen? Dan kan dat bij een minimum bestelbedrag van €100.

Maatwerk 3D printen of advies ontvangen

Heeft u vragen over maatwerk in 3D printen? Of wilt u dat een 3D print expert uw model bekijkt? Geen probleem, wij helpen u graag. Wij ontdekken dagelijks nieuwe toepassingen en oplossingen op het gebied van 3D printen en delen deze kennis graag met u. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u uw 3D prints snel en efficiënt in huis heeft.

Voor direct advies kunt u bellen naar 06 10 40 81 96 of een e-mail sturen naar info@j3dprints.nl. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw 3D printbehoeften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uitgelichte 3D-print diensten in Arnhem

3D laten printen

Met onze 3D-printservice brengen wij uw ontwerpen moeiteloos tot leven. Stuur uw ontwerp naar ons en laat de rest aan ons over. Met onze jarenlange ervaring optimaliseren wij uw ontwerp voor uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Wij bieden zowel FDM- als SLA-3D-printing aan in diverse materialen. Bovendien kunnen wij u helpen met SLS, MJF en DMLS (Metaal 3D-printing) via ons uitgebreide partnernetwerk. Bekijk gerust ons portfolio voor inspiratie en voorbeelden.

3D scanning

Door gebruik te maken van 3D-scanning voor reverse engineering en CAD-ontwerp, en door fysieke objecten te digitaliseren met behulp van 3D-scantechnologie, kunnen engineers en ontwerpers snel en uiterst nauwkeurig 3D-modellen creëren. Deze modellen kunnen worden ingezet voor reverse engineering, productontwerp en prototyping.

3D-scanning biedt tevens aanzienlijke voordelen op het gebied van kwaliteitscontrole, digitale fabricage en digitalisering.

Ontwerp service

Bespreek uw ideeën, schetsen of gedachten met ons, en wij zullen een passend ontwerp voor u creëren. Met meer dan 10 jaar ervaring in ontwerp, kunnen wij uw 3D-ontwerp, productontwerp of prototype optimaliseren voor elke gewenste toepassing.

Ons team maakt gebruik van professionele 3D-software om uw ontwerp tot in de puntjes uit te werken. Onze dienstverlening is extra waardevol voor bedrijven die moeite hebben om hun ideeën om te zetten in concrete ontwerpen.

3D print consultancy service

Onze 3D-consultingdienst biedt deskundigheid en advies op het gebied van het vervaardigen van onderdelen met behulp van 3D-printtechnologie en andere productiemethoden, zoals gieten en CNC-frezen.

Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot methoden en materialen, zodat u de gewenste eigenschappen en kwaliteit kunt realiseren.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw productieprocessen en het naar een hoger niveau tillen van uw producten. 

We hebben al vele trotse bedrijven mogen helpen!

Sifra Bakker
Lees verder
Ik heb een konijntje laten printen en ben heel goed geholpen. De service was snel en het eindresultaat fantastisch!
Tirza de Winter
Lees verder
Ik heb voor het bedrijf nu al een paar prints door J3D laten maken. Ik ben heel tevreden over de resultaten! Tussendoor heb ik op verschillende momenten contact gehad met Jim voor de juiste kleuren en overleg voor het eind ontwerp. Hierdoor zijn er ook hele mooie producten uitgekomen. Jim staat open voor veranderingen en aanpassingen. Dat maakt dat het een heel plezierig traject. Ik raad J3D zeker aan!
J.H.
Lees verder
Zeer goede begleiding van een klein projectje waar ik al een tijd mee bezig was. Na aanleveren van een 3d model waren aanpassingen in overleg mogelijk, 3d tekenen en printen werden gedaan voor een zeer schappelijke prijs! Niks dan lof voor dit bedrijf!
Scott Deitmers
Lees verder
Persoonlijke aandacht is waar het hier om draait! We hadden een custom design nodig en werden onwijs goed geholpen. Zeer vriendelijk contact en binnen mum van tijd was alles geprint, perfect!
Charita Hermus
Lees verder
We zijn heel erg fijn geholpen! Het contact was erg goed en snel. We zijn helemaal blij met het resultaat!
Joyce Kamphorst
Lees verder
Uitstekende service, snel en alles is mogelijk! Zeker een aanrader!
Ruben Konings
Lees verder
Geweldig prototype! Positief verbaasd over het resultaat.
Lynn Koster
Lees verder
Geweldige producten en diensten!! Ik vroeg om een ​​op maat gemaakte plantenpot, precies zoals ik het me in mijn hoofd had voorgesteld, J3D ontwierp en printte het zoals ik het wilde. Superblij.

Antwoord op veel gestelde vragen over 3D-printen

3D-printen, ook bekend als additive manufacturing, is een productietechnologie waarbij driedimensionale objecten worden gecreëerd door materiaal laag voor laag op te bouwen. Dit gebeurt aan de hand van digitale ontwerpen die met behulp van speciale software worden omgezet in fysieke objecten. Verschillende 3D-printtechnieken, zoals Fused Deposition Modeling (FDM) en Stereolithografie (SLA), worden gebruikt om een breed scala aan materialen te verwerken.

3D-printen wordt in diverse sectoren gebruikt, zoals prototyping, productontwikkeling, medische toepassingen, lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, architectuur, kunst en onderwijs. Het wordt ook gebruikt voor het maken van maatwerkproducten, gereedschappen en reserveonderdelen.

De printtijd varieert sterk afhankelijk van de grootte, complexiteit en het gekozen materiaal. Kleine objecten kunnen enkele uren duren, terwijl grotere of complexere prints meerdere dagen in beslag kunnen nemen.

3D-printen biedt voordelen zoals het snel kunnen produceren van prototypes, kostenbesparing bij het maken van complexe onderdelen, maatwerk, lichtgewicht ontwerpen en minimalisering van materiaalverspilling.

Ja, 3D-printen is bij uitstek geschikt voor prototyping. Het stelt ontwerpers en ingenieurs in staat om snel en kostenefficiënt fysieke prototypes te maken om ontwerpen te testen en te verbeteren voordat ze in massaproductie gaan.

Ja, 3D-printen wordt steeds meer gebruikt in industriële productie, vooral voor kleine tot middelgrote oplages van complexe onderdelen. Het biedt flexibiliteit en efficiëntie in productieprocessen.

Ja, u kunt uw eigen 3D-ontwerpen laten maken of bestaande ontwerpen aanpassen en deze laten 3D-printen. 

3D print service J3D Prints Prusa 3D prints

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze 3D-printdiensten, prijzen, of heeft u specifieke vragen over hoe 3D-printen uw project kan verbeteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden.