Skip to content

Engineering Service

Bij onze Engineering service kun je terecht voor 3D ontwerpen, technisch tekenen, prototyping, reverse engineering en onderzoek. Bij J3D prints luisteren wij naar je wensen en vertalen dit door in tastbaar eindproduct. Heb je twijfels over de toepasbaarheid van je product in de werkelijke omstandigheden, wij zoeken het tot de bodem uit!

Bij J3D prints kun je ook terecht voor serie productie of rapid prototyping door middel van onze 3D print service. Met 3D printen is het mogelijk om een 3D computer model (CAD) om te zetten naar een fysiek object. In onze portfolio vind je opdrachten van klanten die je voor gingen.

Met onze engineering service helpen wij om jouw eindproduct zo efficiënt mogelijk te ontwikkelen.

Dit kunnen we voor je doen:

  • 3D ontwerpen van prototypes, eindproducten, halffabricaten in allerlei vormen.
  • 2D tekeningen naar 3D tekeningen omzetten. (Technische tekeningen, logo’s, schetsen, bouwtekeningen)
  • Reverse Engineering. Machineonderdelen die los of niet verkrijgbaar natekenen en reproduceren. 
  • Onderzoek. Twijfel je of het eindproduct dat je in gedachten hebt wel geschikt is voor de toepassing. Wij helpen je deze vraagstukken op te lossen. 
  • Technisch advies. Wij helpen je om het beste materiaal en de meest geschikte productietechniek te vinden voor het vervaardigen van je eindproduct.
3D ontwerp service 2D tekening

Stappenplan engineering service

We ontvangen graag je aanvraag voor een vrijblijvende offerte. 

We gaan met je in overleg om alle wensen van het project/ ontwerp in kaart te brengen. 

Na goedkeuring gaan we voor je aan de slag met het project.

Bespreken van het resultaat, goedkeuring en oplevering.

Prototype

Snel en goedkoop 3D printen en ontwerp serviceSnel en goedkoop 3D printen en ontwerp service

Snel, goedkoop en efficiënt een product ontwikkelen? Een 3D computer model helpt je jouw idee snel te kunnen visualiseren. We helpen de beste versie van je idee te ontwikkelen door goed te luisteren naar je idee, hier passend technisch advies op geven en vervolgens vertalen naar 3D software. 

Research

3D print service J3D prints

Heb je vragen bij de toepasbaarheid van 3D printen of andere technieken? Wij helpen je om alles uit te zoeken en een oplossing aan te bieden. Het testen van materiaaleigenschappen, metingen uitvoeren of andere specifieke vraagstukken is allemaal mogelijk.

Design

3D ontwerp service prototyping

Zelf een idee voor een product dat je wilt verkopen? Met 3D tekenen kunnen complexe vormen gemaakt worden voor allerlei toepassingen. Ook kunnen we bestaande ontwerpen aanpassen met logo’s en teksten voor verkoop of geschenken. 3D tekenen maakt dit mogelijk.